Kotirataultra 2019

Yours Truly 2019
Invitation and rules


2019
Tulokset Tarinat
Results Stories


2018
Tulokset Tarinat
Results Stories


2017
Tulokset Tarinat
Results Stories


2016
Tulokset Tarinat
Results Stories

2015
Tulokset Tarinat
Results Stories

2014
Tulokset Tarinat
Results Stories

2013
Tulokset Tarinat Kuvia!
Results Stories Pictures!

2012
Tulokset Tarinat Kuvia!
Results Stories Pictures!


2011
Tulokset Tarinat Kuvia!
Results Stories Pictures!

2010
Tulokset Tarinat
Results Stories


Arkisto / Archive


Juoksufoorumi.fi

Kotirataultra 50km

2019


Su 27.1 ja Su 24.2

Kunnon koettelemus talven keskellä!


Kotirataultra on omatoiminen kisa joka käydään nyt jo 29. kerran kansainvälisenä ja 28. kerran Suomessa. Homman ideana on juosta 50km juuri siellä missä sinä haluat, juuri sinun lempireittiäsi ja lähtö on juuri siihen aikaan kun se sinulle parhaiten sopii. Jos välillä alkaa askel painamaan, niin voit kävästä vaikka saunassa, ja palata sitten taas juoksemaan.
Säännöt yksinkertaisuudessaan:

1. Juokse tai kävele 50 km jompana kumpana tai molempina kilpailupäivinä. Suorituksen tulee alkaa ja päättyä ko. vuorokauden aikana.

2. Matkan mittaus ja ajanotto ovat omalla vastuullasi.

3. Tapahtuma on tietenkin ilmainen.

4. Ilmoita tuloksesi sekunnin tarkkuudella kahden viikon sisällä juoksusta, mieluiten mahdollisimman pian juoksun jälkeen. Mikäli ilmoitat useita tuloksia samalla, niin tuloksen lähettämisen jälkeen paina selaimen Takaisin -nappia, muuta muuttuneet tiedot ja lähetä lomake uudestaan. Kaikkia tietoja ei siis tarvitse kirjoittaa aina uudestaan kun ne ovat jo lomakkeessa valmiina.

5. Kerro muutamalla sanalla juoksustasi: reitistä, säätilasta, tunnelmista jne....öö... siis miten tämä nyt toimii?

 • Eli juoksun tulee alkaa aikaisintaan klo. 00.00 ja päättyä viimeistään klo. 24.00. Aikaa on siis 24h. Kello lähtee käyntiin kun aloitat juoksun ja pysähtyy kun tulet maaliin. Välillä voit pitää taukoja aivan niin kuin parhaaksi näet. Tuloksiin ilmoitetaan kokonaisaika.

  Esim 1. Lähdet juoksemaan 05.00 ja juokset 09.00 asti. Kilometrejä kertyy noin 35. Tulet kotia, käyt suihkussa, syöt, katsot puolison määräyksestä kuinka remonttireiska kyhää vartissa kasaan laminaattilattian (jotta osaat tehdä sen sitten kun remontti tulee ;) ). Kun ruoka on laskeutunut ja jalat alkaa jo vaatimaan takaisin juoksemaan, niin heität lenkkikamppeet päälle ja lähdet liikkeelle 13.00 ja juokset puuttuvat 15km. Maaliin saavut klo 15.00. Käytit siis juoksuun aikaa 10h, se on aika jonka ilmoitat tuloksiin.

  Esim 2. Anoppi on tulossa käymään joten päätät ajoittaa juoksun alkamaan sopivasti tuntia ennen vierailun alkua klo 11.00. Juokset haluamaasi reittiä välillä juoden ja evästä syöden. Koko urakka on takana kello 17.00. Juoksuun käyttämäsi aika on 6h.


  Ja mitäs hyötyä tästä on?

  -Talvi on juuri sitä aikaa jolloin harjottelu saattaa jäädä paljon vähemmäksi kuin mitä on suunniteltu. Kotirataultra on varsin näppärä tapahtuma testata sitä omaa kuntoa. Tapahtuma on joka vuosi samaan aikaan, joten vertailu edelliseen vuoteen onnistuu loistavasti. Matkana on 50km tai 25km jotka molemmat kertoo hyvin mikä se peruskestävyyden taso on juuri sillä hetkellä. Harjoittelukin on vähän mielekkäämpää kun on joku tavoite lähellä jota varten pitää raahat ittensä ulkoilemaan.


  Mikäli haluaisit osallistua Kotirataultraan, mutta 50km tuntuu liian pitkältä matkalta niin voit juosta myös puolikkaan. Säännöt ovat samat kuin varsinaisessa Kotirataultrassa. 25km on myös aivan erillinen "kilpailu" jonka ainoa tarkoitus on tarjota useammalle mahdollisuus Kotirataultran kaltaiseen juoksutapahtumaan. Kotiratajuoksun tulokset julkaistaan Kotirataultran tulosten yhteydessä omassa listassaan.

  Muut matkat, päivää aikasemmin tai myöhemmin juostut tulokset päätyvät tuloksissa kohtaan Muut.

  Tulokset ja tarinat voit lähettää sivustolle alla olevasta linkistä aukeava lomakkeen avulla. Tulokset ja tarinat päivittyvät sivulle siinä järjestyksessä jossa ne saan. Pientä viivettä saattaa ilmetä.

  Halutessasi voit liittyä myös facebook ryhmään ja jakaa siellä kuvia, videoita tai tunnelmia juoksusta.

  Kotirataultra FB-ryhmä

  Jos haluat nimesi tuloslistalle niin lisää tuloksesi myös alla olevasta linkistä:


  Lisää tulos:
  Lisää tuloksesi tästä


  Tuloslomake
  Vuoden 2019 tuloksia

  Instagramissa voit käyttää hashtagia YTRUN2019.  Tervetuloa mukaan testaamaan talven juoksukuntoa !!